#

Çözelim kanka’yı 2 şekilde kullanabilirsin.

Bunlardan birincisi yapamadığın soruları sorabilir, ikincisi de daha fazla soru çözmek istediğinde dilediğin ders ve konuda soru çözebilirsin. Peki nasıl?

Kankalara, Nasıl Soru Sorulur?

İstediğin gibi! Hangi dersi çalışıyorsan ve çözemediğin bir soru ile karşılaşırsan hemen gir ÇÖZELİM KANKA’ya çek sorunun fotoğrafını ve yükle. İşte bu kadar. Sorduğun her yeni soru son sorular kategorisine düşer ve yeni bir soru daha çözmek için sabırsızlanan diğer Kankalarca kısa zamanda çözülür. Sorduğun soru için bir den çok çözüm gelebilir. Gelen çözümleri puanlarsın. Unutma amacımız seni en iyi çözümlere götürebilmek!

Kankaların Sorularını Nasıl Cevaplarsın?

Canın daha çok, daha farklı sorular çözerek becerilerini artırmak mı istedi! Gir ÇÖZELİM KANKAya. İstediğin dersi ve konusunu seç. Hemen çözmeye başla! İster kağıt üzerinde çöz fotoğrafını yükle, ister sana ayrılan alanda direkt ekran üzerine çöz. Hatta soruyu çözerken videosunu çekip anlatarak bile istediğin kadar soru çözebilirsin. En iyi çözümler ile en yüksek puanı topla trendde kal! Cevabını bekleyen en son sorular için “son yüklenenler” kutusunu kontrol etmeyi unutma!