#

Milyonlarca öğrenci ve öğretmenin sorular sorduğu ve bu soruları cevaplandırdığı online soru ve çözüm evrenidir.

ÇÖZELİM KANKA’da soru soran veya cevaplandıran herkes Soru Kankalığı’nın bir üyesi olur ve biz onlara Kankalar deriz.

ÇÖZELİM KANKA’da her sorunun bir cevabı vardır. Kankalar, çözemediği soruların fotoğrafını çeker, uygulamaya yükler ve diğer öğrencilerin veya öğretmenlerin çözümleriyle aradığı cevapları bulur.

ÇÖZELİM KANKA’da her soru için birçok cevap vardır. Ancak Kankalarımız için en sağlam çözümler diğer Kankalar tarafından puanlanır ve en iyileri yukarıdan aşağıya sıralanır. Sende hem alternatif çözümleri görürsün hem de en iyisi hangisi bunu bilirsin.

ÇÖZELİM KANKA’da sorular tekrar etmez. Bir Kankamız sistemde var olan herhangi bir soruyu yüklenmek isterse çözelim kana buna izin vermez ve yüklemek istediği soruyu cevaplarıyla önüne getirir. Çünkü Kankalarımızı benzersiz milyonlarca soru ve cevap ile buluşturmak isteriz.

ÇÖZELİM KANKA’da sadece test soruların değil, AkıllıKoç desteği ile rehberlik ve motivasyon sorunlarını da çözer.
Sınav dünyasında neler olup bittiğinden seni haberdar eder.

Ama unutma Sınava hazırlık hikayende tüm sorunlarında yanında olan ÇÖZELİM KANKA sadece sevgilinle aranı yapmaz.

ÇÖZELİM KANKA’da milyonlarca soru ders ders, konu konu elinin altında olur. En son yüklenen veya cevaplanan sorular önüne düşer.

ÇÖZELİM KANKA soru ve çözüm evrenine sen de katılmak istersen tek yapman gereken buraya tıklamak. Eşsiz bir soru sorma ve çözme deneyimini erteleme, katıl bize!